Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 2: Η «καυτή» ατάκα του κριτή που έβαλε… φωτιά (vid)
LIFESTYLE

MasterChef 2: Η «καυτή» ατάκα του κριτή που έβαλε… φωτιά (vid)

MasterChef 2: Μια όλο νόημα ατάκα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ένας εκ των κριτών. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/3), ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρουσίασαν με ένα ιδιαίτερο τρόπο τον «καλεσμένο» τους. Και δεν ήταν άλλος από τον τρίτο κριτή, Πάνο Ιωαννίδη. Εκείνος ήταν που έδωσε και τις οδηγίες στους παίκτες για το […]

MasterChef 2: Μια όλο νόημα ατάκα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, ένας εκ των κριτών.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/3), ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρουσίασαν με ένα ιδιαίτερο τρόπο τον «καλεσμένο» τους.

Και δεν ήταν άλλος από τον τρίτο κριτή, Πάνο Ιωαννίδη. Εκείνος ήταν που έδωσε και τις οδηγίες στους παίκτες για το τι θα κάνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Η τραγική ιστορία του νέου παίκτη του Survivor

Σύμφωνα με όσα είπε, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να πηγαίνουν με τον ρυθμό του και να… τελειώσουν όλοι μαζί. «Θα πρέπει να ολοκληρώσουμε στον ίδιο χρόνο, μαζί τη συνταγή», εξέφρασε συγκεκριμένα ο Πάνος Ιωαννίδης.

Τότε οι δύο κριτές, οι παίκτες αλλά και οι χρήστες του Twitter γέλασαν με την… καυτή πρόταση του σεφ. «Τι ωραία που ακούστηκε αυτό», σχολίασε γελώντας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Πολύ ωραία» συμφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις