Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Μπλόκο» σε κύκλωμα κοκαΐνης – Θα… έριχναν 26 κιλά στην αγορά!
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπλόκο» σε κύκλωμα κοκαΐνης – Θα… έριχναν 26 κιλά στην αγορά!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα κοκαΐνης στην Πρέβεζα, το οποίο θα… έριχνε 26 κιλά στην αγορά.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης.  Η εν λόγω ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο εταιρίας στην Πρέβεζα. Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών Σέρβοι, Ιταλοί κι ένας Έλληνας, ηλικίας 44 έως 57 […]

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα κοκαΐνης στην Πρέβεζα, το οποίο θα… έριχνε 26 κιλά στην αγορά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης.  Η εν λόγω ναρκωτική ουσία εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο εταιρίας στην Πρέβεζα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ αυτών Σέρβοι, Ιταλοί κι ένας Έλληνας, ηλικίας 44 έως 57 ετών. Η δράση της συμμορίας αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA) και τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές τη Σερβίας.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ! Νεκρός 66χρονος ανασύρθηκε από πηγάδι (vid)

Συνολικά, όπως φαίνεται στο thestival. gr, κατασχέθηκαν 24 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 26 κιλών και 677 γραμμαρίων. Η προέλευση της κοκαΐνης εκτιμάται ότι είναι από τη Λατινική Αμερική, ενώ φαίνεται ότι προοριζόταν να διακινηθεί στην ελληνική αγορά.

Επίσης ερευνάται η διασύνδεση των συλληφθέντων με οργανωμένα κυκλώματα τα οποία διακινούν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν των συλλήψεων, κατασχέθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, το χρηματικό ποσό των 4.780 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα κ.ά.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις