Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πένθος για τον άτυχο Θωμά: Το ραντεβού του θανάτου (pics-vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος για τον άτυχο Θωμά: Το ραντεβού του θανάτου (pics-vids)

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι βρίσκεται το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θύμα και δράστης είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και είχε κανονίσει τη συνάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο λόγος ήταν να λύσουν κάποιες προσωπικές, αλλά και οικονομικές διαφορές. Τώρα από την ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν […]

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι βρίσκεται το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θύμα και δράστης είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και είχε κανονίσει τη συνάντηση τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο λόγος ήταν να λύσουν κάποιες προσωπικές, αλλά και οικονομικές διαφορές. Τώρα από την ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ραντεβού των δύο.

Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο νεαρός έπεσε νεκρός σε απόπειρα ληστείας, αφού έτσι είχε πει αρχικά η 18χρονη φίλη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2014, σε ηλικία 15 χρόνων και οι αρχικές έρευνες απομάκρυναν το ενδεχόμενο της ληστείας.

Το ραντεβού του θανάτου

Όλα έγιναν στις 05:20 ξημερώματα Κυριακής. Το 19χρονο αγόρι ήταν παρέα με μία κοπέλα στην πλατεία Ηρώων Κύπρου στο Μαρούσι, όταν ξαφνικά ήρθε σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμό με τον δράστη και άλλα δύο άτομα.

Τα πράγματα ξέφυγαν κι ένας από τους δράστες έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 19χρονου.

Στη συνέχεια οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν. Ο 19χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για καυγά

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το θύμα καυγάδισε με κάποιους στην πλατεία με κάποιους μάλιστα να λένε ότι ο 19χρονος αναφερόταν στους άλλους νεαρούς με τα μικρά τους ονόματα.

«Νωρίτερα είδαμε τον 19χρονο να διαπληκτίζεται με κάποιους στην πλατεία. Φώναζαν αλλά δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο τσακώνονταν» είπαν μάρτυρες.

Νεκρός, μόλις 19 ετών – Η κοπέλα έδωσε την πρώτη κατάθεση

Πένθος στη γειτονιά του Ν. Ηρακλείου

Ο Θωμάς, φίλαθλος του Παναθηναϊκού, είχε ολοκληρώσει το σχολείο και ετοιμαζόταν να καταταγεί στο στρατό, ενώ εργαζόταν ως ντελιβεράς σε μαγαζί του Αμαρουσίου. Ήταν μοναχοπαίδι.

Ο αντιδήμαρχος  του Αμαρουσίου, κ. Σπύρος Σταθούλης  όταν ενημερώθηκε για το τραγικό γεγονός έκανε δηλώσεις ο ίδιος.

«Έπιναν μπύρες , προφανώς σε κατάσταση μέθης  και κάποια στιγμή άρχισαν να διαφωνούν και έγινε κάποια μεταξύ τους συμπλοκή. Ο περιπτεράς , όπου ήταν στο περίπτερο βγήκε έξω και τους είπε να σταματήσουν  διαφορετικά θα καλούσε την αστυνομία» είπε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος του Αμαρουσίου.

«Χάσαμε το Θωμά μας» σπάραζε χθες στο σπίτι μπροστά σε φίλους και συγγενείς ο πατέρας του άτυχου 19χρονου.

Φίλοι του Θωμά τον αποχαιρέτησαν μέσω facebook ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις