Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνεργάτες Σαμαρά: «Σε παραλήρημα η γελοία συμμορία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργάτες Σαμαρά: «Σε παραλήρημα η γελοία συμμορία»

Αιχμηρά σχόλια αφήνουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. «Σε ό,τι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή […]

Αιχμηρά σχόλια αφήνουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Σε ό,τι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας», αναφέρουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

«Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της Novartis. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την Αυγή της εποχής (2/3/2013), καθώς  οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά», επισημαίνουν ακόμη.

«Σε σχέση με  το σημείωμα που αναφέρει κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς», αναφέρουν ακόμη οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

«Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους»  είναι η υπόθεση Novartis. Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ το αίτημα της Νovartis και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι  της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας; Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017. Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές! Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!», καταλήγουν στη δήλωσή τους.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Κατέρρευσε το σενάριο περί σκευωρίας – Θα αποπέμψεις τον Άδωνι;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις