Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λεβέντης: «Δύσκολα θα γυρίσουν πίσω οι δύο δικοί μας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: «Δύσκολα θα γυρίσουν πίσω οι δύο δικοί μας»

Θέση στις τελευταίες εξελίξεις με τους «8» πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. «Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους δύο δικούς μας. Γιατί εάν εκδώσουμε αποφάσεις για τους οκτώ δύσκολα θα γυρίσουν πίσω και οι δύο δικοί μας», εξέφρασε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ. Ερωτηθείς για την εκ […]

Θέση στις τελευταίες εξελίξεις με τους «8» πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους δύο δικούς μας. Γιατί εάν εκδώσουμε αποφάσεις για τους οκτώ δύσκολα θα γυρίσουν πίσω και οι δύο δικοί μας», εξέφρασε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ερωτηθείς για την εκ νέου απορριπτική εισήγηση της εισαγγελέως για την έκδοση των 8 Τούρκων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα, ο κ. Λεβέντης συνέδεσε το συγκεκριμένο αίτημα με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Διαβάστε ακόμα: Μήνυμα «53» στην κυβέρνηση για την α’ κατοικία: «Γεγονότα αδικαιολόγητης βίας»!

Μάλιστα, ζήτησε να αντικατασταθεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων «γιατί επέτρεψε περιπολία δύο ανθρώπων ενώ οι άλλοι είχαν επτά».

Όσο αφορά στα εξωτερικά θέματα, αναφερόμενος στο ζήτημα της επίλυσης του ονόματος της ΠΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του ότι «η Ελλάδα πρέπει να δώσει άλλου είδους ανταλλάγματα και διευκολύνσεις στο γειτονικό κράτος και να τις ανταλλάξει με το όνομα».

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «ο Τούρκος θέλει να διευρύνει τα χωρικά του ύδατα για να μπει στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις