Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Αποχώρησε οριστικά η Γωγώ Κωστάκη
LIFESTYLE

MasterChef: Αποχώρησε οριστικά η Γωγώ Κωστάκη

Οι Δημήτρης Τσίκιλης και Σάββας Ληχανίδης τελικά μπόρεσαν να παραμείνουν στο σπίτι και συνεπώς και στον διαγωνισμό. Εκτός από το παιχνίδι του MasterChef βρίσκεται πλέον η Γωγώ Κωστάκη. Η 26χρονη που είχε αποχωρήσει ξανά από τον διαγωνισμό και επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες, τελικά άφησε οριστικά την ποδιά της και έφυγε τελικά από το παιχνίδι. Οι […]

Οι Δημήτρης Τσίκιλης και Σάββας Ληχανίδης τελικά μπόρεσαν να παραμείνουν στο σπίτι και συνεπώς και στον διαγωνισμό.

Εκτός από το παιχνίδι του MasterChef βρίσκεται πλέον η Γωγώ Κωστάκη. Η 26χρονη που είχε αποχωρήσει ξανά από τον διαγωνισμό και επέστρεψε πριν μερικές εβδομάδες, τελικά άφησε οριστικά την ποδιά της και έφυγε τελικά από το παιχνίδι.

Οι Δημήτρης Τσίκιλης και Σάββας Ληχανίδης κατάφεραν με τα πιάτα τους να εξασφαλίσουν για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η Γωγώ Κωστάκη είπε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση της:

«Φτάνοντας μέχρι εδώ και ακούγοντας τα λόγια των κριτών, έχω καταφέρει αυτό το πράγμα για το οποίο ήρθα στον διαγωνισμό.

Να μάθω τον εαυτό μου, να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος, να μάθω πράγματα πάνω στη μαγειρική. Και σίγουρα να μάθω να πιστεύω στον εαυτό μου και να μην βασίζομαι στους άλλους.

Όλα αυτά τα κατάφερα, διαγωνίστηκα με τον εαυτό μου στην ουσία τόσες φορές».

Survivor 2018: Αποχώρησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις