Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκέντρωση συμπαράστασης για τους Έλληνες στρατιωτικούς (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση συμπαράστασης για τους Έλληνες στρατιωτικούς (pic)

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς την Κυριακή 25 Μαρτίου, μετά το τέλος της παρέλασης. Σύμφωνα με το evros-news. gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης. Διαβάστε ακόμα: Έβρος: «Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς του λοχία Κούκλατζη Μετά την παρέλαση για την εθνική […]

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν συλλαλητήριο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς την Κυριακή 25 Μαρτίου, μετά το τέλος της παρέλασης.

Σύμφωνα με το evros-news. gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Διαβάστε ακόμα: Έβρος: «Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς του λοχία Κούκλατζη

Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των στρατιωτικών μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

«Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και αμέσως μετά το πέρας της παρελάσεως στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθνικής Στάσης και Αξιοπρέπειας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια».

Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο: «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην εχθρική Τουρκία». Η ανταπόκριση είναι τεράστια και ήδη η συγκεκριμένη σελίδα έχει ξεπεράσει τις 423.000 μέλη!

Διαβάστε ακόμα: Έβρος: Συγκινούν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη – «Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» (vid)

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Μαρτίου προηγήθηκε συλλαλητήριο συμπαράστασης στην Ορεστιάδα με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης παραμένει για 16η ημέρα κρατούμενος σε φυλακή της Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή του μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη την 1η Μαρτίου στον Έβρο από Τούρκους στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις