Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mοιάζει στη Τζολί η νέα Λάρα Κροφτ;
LIFESTYLE

Mοιάζει στη Τζολί η νέα Λάρα Κροφτ;

Μια νεά Λάρα Κροφτ έρχεται στη μεγάλη οθόνη, δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της Αντζελίνα Τζολί. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Αλίσια Βικάντερ, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας σε σκηνοθεσία Ρορ Ούθαγκ με τίτλο Τομ Ράιντερ, Λάρα Κροφτ. Η φήμη της Αλίσια έχει εκτοξευτεί μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, η οποία […]

Μια νεά Λάρα Κροφτ έρχεται στη μεγάλη οθόνη, δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της Αντζελίνα Τζολί.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Αλίσια Βικάντερ, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας σε σκηνοθεσία Ρορ Ούθαγκ με τίτλο Τομ Ράιντερ, Λάρα Κροφτ.

Η φήμη της Αλίσια έχει εκτοξευτεί μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, η οποία μάλιστα επαναλανσαρίστηκε ως video game. Ωστόσο, η σύγκριση με την προκάτοχο της είναι αναπόφευκτη.

 

Οι ομοιότητες ανάμεσα τους είναι ελάχιστες. Η Αλίσια Βικάντερ είναι 29 ετών είναι πρώην χορεύτρια και έχει πάρει Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου για την ταινία  «Το κορίτσι από την Δανία», στην οποία έπαιζε με τον Εντι Ρεντμέιν.

Μάλιστα, η Σουηδέζα ηθοποιός, η οποία έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα δύο φορές, μπαίνει τώρα σε νέες προκλήσεις, υποδυόμενη την Λάρα Κρόφτ.

Η Αλίσια έχει πολύ διαφορετικό στυλ από τη Τζολί, καθώς είναι πιο ρομαντική και ήρεμη παρουσία, ενώ προτιμά στις δημόσιες εκδηλώσεις της να ντύνεται σικ, φορώντας κομψά φορέματα και να χαμογελά συνέχεια. Αυτό απέχει κατά πολύ από τις τότε επιλογές της Αντζελίνα Τζολί.

Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είναι τόσο άφραγκη, που δεν μπορεί να χωρίσει»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις