Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στους «8» η Μπαρτσελόνα με «διαστημικό» Μέσι (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους «8» η Μπαρτσελόνα με «διαστημικό» Μέσι (vid)

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όπως είπε και ο Μάρκο Αλόνσο μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Μπαρτσελόνα είχε τον Μέσι. Αυτό αρκούσε στους Καταλανούς για να κερδίσουν την Τσέλσι με σκορ 3-0 και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Με δύο γκολ και μία ασίστ του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, η […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όπως είπε και ο Μάρκο Αλόνσο μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Μπαρτσελόνα είχε τον Μέσι.

Αυτό αρκούσε στους Καταλανούς για να κερδίσουν την Τσέλσι με σκορ 3-0 και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Με δύο γκολ και μία ασίστ του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο, η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του Champions League.

Ο Τιμπό Κουρτουά είδε δύο φορές τη μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του μετά από σουτ του Λιονέλ Μέσι (3΄, 63΄), με τον Αργεντινό να γιορτάζει παράλληλα με την πρόκριση της ομάδας του και τα 100 γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου».

Στο 20΄ από μαγική μπαλιά του Μέσι ο Ντεμπελέ πέτυχε το 2-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν, είχαν αρκετές καλές στιγμές στο ματς, ένα δοκάρι στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με το φάουλ του Αλόνσο κι άλλο ένα στο 90΄ με την κεφαλιά του Ρούντιγκερ, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια και μοιραία η εφετινή ευρωπαϊκή τους πορεία σταμάτησε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Τα γκολ και τα στιγμιότυπα:

Τα στατιστικά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις