Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αναγνωστοπούλου κατά Καμμένου για τα ελληνοτουρκικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναγνωστοπούλου κατά Καμμένου για τα ελληνοτουρκικά

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σια Αναγνωστοπούλου και μέλος των 53 δεν άφησε ασχολίαστη τη διακριτή γραμμή του Πάνου Καμμένου για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολή, αλλά και στα ελληνοτουρκικά. Η κυρία Αναγνωστοπούλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας εμμέσως πλην σαφώς να ευθυγραμμιστεί με την τακτική που […]

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σια Αναγνωστοπούλου και μέλος των 53 δεν άφησε ασχολίαστη τη διακριτή γραμμή του Πάνου Καμμένου για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολή, αλλά και στα ελληνοτουρκικά.

Η κυρία Αναγνωστοπούλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη κάλεσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας εμμέσως πλην σαφώς να ευθυγραμμιστεί με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

«Το θέμα των ελληνοτουρκικών είναι αποκλειστικά στα χέρια του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών, οι οποίοι με περισσή σοβαρότητα το διαχειρίζονται και κανείς δεν μπορεί να υπερβαίνει τη γραμμή του πρωθυπουργού», είπε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις