Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλέντι… στο Twitter! «Καίνε» τον Ιβάν και το όπλο
ΕΛΛΑΔΑ

Γλέντι… στο Twitter! «Καίνε» τον Ιβάν και το όπλο

Το Τwitter «γλεντά» τον Ιβάν Σαββίδη και την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο έχοντας το όπλο του στη μέση του. Με τις χτεσινές (11/3) εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, ασχολήθηκαν οι χρήστες του ελληνικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη Tα hashtags #paokaek και #Σαββιδης είναι πρώτα στα trends, […]

Το Τwitter «γλεντά» τον Ιβάν Σαββίδη και την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο έχοντας το όπλο του στη μέση του.

Με τις χτεσινές (11/3) εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπως ήταν αναμενόμενο, ασχολήθηκαν οι χρήστες του ελληνικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη

Tα hashtags #paokaek και #Σαββιδης είναι πρώτα στα trends, και όχι άδικα, μετά το χάος που προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης έκανε «ντου» και δεν γινόταν το Twitter να μην σχολιάσει την ενέργεια του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

«Νταξ, μπήκε με το όπλο ο Σαββίδης πως κάνετε έτσι; Το χρησιμοποίησε; Κι αν ήρθε στο γήπεδο κατ’ ευθείαν απ τη δουλειά;», δημοσιεύει ο χρήστης Captain Beerheart.

Gazzetta dello Sport: «Far West στην Ελλάδα από το αφεντικό του ΠΑΟΚ»

«Πάντως παιδιά αυτό που μπήκε ο Σαββιδης με το πιστόλι στο γήπεδο το έχω δει και σε πανηγύρι στην Κρήτη», κοινοποιεί ο Νίκος.

Δείτε μερικά tweets ακόμα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις