Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουμουτσάκος: Επιβεβαιώθηκε ότι η υπόθεση των 2 Ελλήνων θα έχει διάρκεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Επιβεβαιώθηκε ότι η υπόθεση των 2 Ελλήνων θα έχει διάρκεια

Η υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών θα έχει διάρκεια και βάθος, τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών. «Οι δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έρχονται να επιβεβαιώσουν την πεποίθηση ότι η υπόθεση θα έχει διάρκεια και βάθος», δήλωσε συγκεκριμένα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Βόμβα» Τσαβούσογλου για στρατιωτικούς: Δεν θέλουμε […]

Η υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών θα έχει διάρκεια και βάθος, τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών.

«Οι δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έρχονται να επιβεβαιώσουν την πεποίθηση ότι η υπόθεση θα έχει διάρκεια και βάθος», δήλωσε συγκεκριμένα ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Βόμβα» Τσαβούσογλου για στρατιωτικούς: Δεν θέλουμε παζάρια – Συνέβη κατά λάθος ή εσκεμμένα;

Τα γεγονότα, σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, δείχνουν πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός, άλλα για ένα τμήμα συνειδητής στρατηγικής έντασης στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, για τη χαοτική και αναποτελεσματική, όπως τη χαρακτήρισε, διαχείριση της κρίσης, ενώ παρατήρησε ότι αν οι χειριστές της δεν έχουν την ιδία άποψη, τότε δεν υπάρχει επίλυση.

«Πέντε ήμερες δεν είχαμε θεσμική θέση», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις