Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα στοιχεία για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό

Θρίλερ με τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης. Ήταν απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου του 2016, όταν ο Δημήτρης Γραικός έφυγε με το αυτοκίνητό του από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ούτε το πτώμα αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο […]

Θρίλερ με τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

Ήταν απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου του 2016, όταν ο Δημήτρης Γραικός έφυγε με το αυτοκίνητό του από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας.

Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ούτε το πτώμα αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο 59χρονος επιχειρηματίας τη νύχτα πριν εξαφανιστεί ήταν σε μεγάλη ένταση.

Μάλιστα επισκέφτηκε και έναν άνθρωπο που εμπιστευόταν, δίνοντάς του στοιχεία που αφορούσαν σε οικονομικές συναλλαγές του.

Ο Δημήτρης Γραικός δήλωνε αποφασισμένος να τελειώσει με κάποιον που κατονόμασε, ο οποίος του χρωστούσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Την επόμενη μέρα, εξαφανίστηκε.

Από την έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, ήρθαν στο φως σημαντικά στοιχεία.

Αποκαλύφθηκε πως ο 59χρονος κρατούσε σημειώσεις σε ένα τετράδιο με λεπτομέρειες από τις οικονομικές συναλλαγές του, υπογραμμισμένες σε κάποια σημεία με μαύρο μαρκαδόρο.

Το χειρόγραφο, έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές.

«Πρόκειται για  σοβαρότατα στοιχεία που είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν από ειδικούς.

Ενδεχομένως αυτά που σημείωσε ο Γραικός, να μας δίνουν τα βασικά: Τον δράστη, τον τόπο και το κίνητρο.Με την οικογένεια συνεχίζουμε να ψάχνουμε την αλήθεια.

Μετά τα ποτάμια της περιοχής, τις μάντρες με τα ανταλλακτικά, μια νέα έρευνα θα ξεκινήσει σε στάβλους, με ειδικό ανιχνευτή μετάλλων που φέραμε από τη Γερμανία για να εντοπιστεί το αυτοκίνητο», είπε ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις