Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνελήφθησαν δημοσιογράφοι σε απαγορευμένη περιοχή στον Έβρο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δημοσιογράφοι σε απαγορευμένη περιοχή στον Έβρο

Δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας 31 και 32 ετών. Θα οδηγηθούν […]

Δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εντοπίστηκαν να κινούνται σε περιοχή που απαιτείται ειδική άδεια από την XVI Μεραρχία Πεζικού.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας 31 και 32 ετών. Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα το πρωί και αμέσως μετά πιθανότατα θα αφεθούν ελεύθεροι.

Ισχυρά μέτρα στον Έβρο μετά τη σύλληψη των στρατιωτικών

Όπως ισχυρίστηκαν εργάζονται στο γερμανικό κανάλι ARD και βρέθηκαν στον Έβρο κάνοντας ρεπορτάζ για τους παράνομους μετανάστες που επιστρέφουν από τη Γερμανία στις πατρίδες τους κρυφά μέσω του ποταμούΈβρου.

Παράλληλα, υπάρχει κινητοποίηση τόσο του καναλιού που εργάζονται όσο και της Γερμανικής πρεσβείας, με τηλεφωνήματα στις τοπικές αρχές προκειμένου να ενημερωθούν για το αδίκημα που υπέπεσαν οι συμπατριώτες τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις