Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καρατομήθηκαν οι διοικητές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρατομήθηκαν οι διοικητές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Καρατομήθηκαν από τα πόστα τους οι διοικητές των δύο στρατιωτικών που συνέλαβαν οι Τούρκοι στον Έβρο και μετατέθηκαν. Ο διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και ο επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» πήραν φύλλο πορείας για άλλες μονάδες. Συλλαλητήριο στη Βόρεια Ελλάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς Ο υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας και ο ταξίαρχος Ανδρέας […]

Καρατομήθηκαν από τα πόστα τους οι διοικητές των δύο στρατιωτικών που συνέλαβαν οι Τούρκοι στον Έβρο και μετατέθηκαν.

Ο διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και ο επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» πήραν φύλλο πορείας για άλλες μονάδες.

Συλλαλητήριο στη Βόρεια Ελλάδα για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Ο υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας και ο ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος, που ήταν επικεφαλής των δύο κρίσιμων σχηματισμών, αποχωρούν από τα πόστα τους.

Ο υποστράτηγος Μπονώρας, από την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου θα αναλάβει πόστο στον Δ’ Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ισχυρά μέτρα στον Έβρο μετά τη σύλληψη των στρατιωτικών

Πιθανότερη είναι η αξιοποίησή του στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού.

Ο ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος θα αφήσει τη διοίκηση της 3ης Mηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» και θα αναλάβει τα ηνία της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.

Οι «Κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών» ήταν σε εξέλιξη όταν σημειώθηκε το περιστατικό με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Αυτό σημαίνει πως πιθανόν η καρατόμηση δεν συνδέεται – άμεσα τουλάχιστον- με το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις