Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Τούρκοι έστησαν σκηνικό με ειδικές δυνάμεις (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Τούρκοι έστησαν σκηνικό με ειδικές δυνάμεις (vid)

Σκηνικό, με ειδικές δυνάμεις, για να αιχμαλωτίσει τους Έλληνες στρατιωτικούς εκτιμά ότι είχε στήσει η Άγκυρα, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης. Έχοντας περάσει από τη θέση του Σωματάρχη στον Έβρο, γνωρίζει ότι ακόμη και αν οι στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα δεν θα μπορούσαν να πέσουν αιχμάλωτοι από περίπολο 2 ή 3 ανδρών. «Κραυγή» αγωνίας από […]

Σκηνικό, με ειδικές δυνάμεις, για να αιχμαλωτίσει τους Έλληνες στρατιωτικούς εκτιμά ότι είχε στήσει η Άγκυρα, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης.

Έχοντας περάσει από τη θέση του Σωματάρχη στον Έβρο, γνωρίζει ότι ακόμη και αν οι στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα δεν θα μπορούσαν να πέσουν αιχμάλωτοι από περίπολο 2 ή 3 ανδρών.

«Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών

Η εκτίμηση του στρατηγού είναι πως η Άγκυρα είχε στήσει με ειδικές δυνάμεις ένα σκηνικό για να αιχμαλωτίσει τους Έλληνες.

Εκείνοι που αιχμαλώτισαν τον ανθυπολοχαγό και τον λοχία δεν ήταν απλοί στρατιώτες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύο ή τρία άτομα.

Επίθεση σε στρατιώτη που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ

Κατά την εκτίμηση του κ. Παραγιουδάκη οι δυο Έλληνες  έπεσαν πάνω σε ειδικά εκπαιδευμένη δύναμη η οποία είχε ειδικές εντολές.

Ο επίτιμος ΓΕΕΘΑ ανέφερε ότι δεν μπορεί να ισχύσει και το σενάριο της κατά 253 μέτρα παραβίασης των συνόρων από κάποιους που έκαναν μια περιπολία ρουτίνας.

“Το λέω μέσα από την εμπειρία, ότι ήταν στημένο το θέμα. Τα παιδιά ήταν κατάλληλα προετοιμασμένα, δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν έτσι.

Αποκλείεται να τους συνέλαβαν απλοί Τούρκοι στρατιώτες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις