Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπύρος Χαριτάτος: «Το παιδί δεν είναι ένα κοινωνικό αξεσουάρ»
LIFESTYLE

Σπύρος Χαριτάτος: «Το παιδί δεν είναι ένα κοινωνικό αξεσουάρ»

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Χαριτάτος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του τηλεοπτική στέγη, το  Epsilon, αλλά και για θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις πρώην συντρόφους του, με τις οποίες έχει ακόμη επαφές και απάντησε στο ερώτημα, εάν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο. «Δεν έφτασα στο σημείο […]

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Χαριτάτος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του τηλεοπτική στέγη, το  Epsilon, αλλά και για θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις πρώην συντρόφους του, με τις οποίες έχει ακόμη επαφές και απάντησε στο ερώτημα, εάν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο.

«Δεν έφτασα στο σημείο να κάνω οικογένεια, γιατί δεν το προχώρησα εγώ. Ποτέ δεν είχα παράπονο από τις γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου. Ήταν υπέροχα πλάσματα που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν. Είναι πρόσωπα που θαυμάζω και αγαπάω ως κομμάτια της ψυχής και της προσωπικότητάς μου. Ακόμα και τώρα χαίρομαι για εκείνες από απόσταση και διακριτικά. Με όσες πρώην μου διατηρούμε επαφές είμαστε σαν οικογένεια. Αυτό ίσως που με έκανε περισσότερο διστακτικό ήταν το κατά πόσο είμαι ικανός να δημιουργήσω και να υποστηρίξω μια οικογένεια. Πάντα στις σχέσεις μου λειτουργούσα περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν προχώρησα στη δημιουργία οικογένειας. Στη ζωή μου παθιάστηκα με τη δουλειά και κάποια στιγμή “στέγνωσα” ώστε να προλάβω και τα υπόλοιπα πράγματα στη ζωή μου. Δυστυχώς πέρασαν χρόνια μέχρι να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα. Δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Αυτό, όμως, πρέπει να έρθει κάτω από λογικές και υγιείς συνθήκες. Το παιδί δεν είναι ένα κοινωνικό αξεσουάρ, αλλά μια ιερή επιλογή. Έχω ένα μότο: Τα ραντεβού τα κλείνει η ζωή. Και μακάρι η ζωή να μου κλείσει αυτό το ραντεβού.».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις