Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κόπηκε η εκπομπή της Κυριακοπούλου- Το Ποτάμι ζητά εξηγήσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόπηκε η εκπομπή της Κυριακοπούλου- Το Ποτάμι ζητά εξηγήσεις

Εξηγήσεις για τη διακοπή της εκπομπής της Εύης Κυριακοπούλου στην ΕΡΤ,  ζητά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι. «Κατρίνα Βρανά stand up comedy. Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια στο Καποδιστριακό. Στάθης Καλύβας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στρατής Παττακός καρδιοχειρουργός. Ανδρέας Πετρουλάκης πολιτικός σκιτσογράφος. Στέλιος Ράμφος συγγραφέας. Μελίνα Τανάγρη τραγουδοποιός. Ποιος από αυτούς τους επτά ενόχλησε την Διοίκηση της […]

Εξηγήσεις για τη διακοπή της εκπομπής της Εύης Κυριακοπούλου στην ΕΡΤ,  ζητά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Κατρίνα Βρανά stand up comedy. Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια στο Καποδιστριακό. Στάθης Καλύβας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στρατής Παττακός καρδιοχειρουργός. Ανδρέας Πετρουλάκης πολιτικός σκιτσογράφος. Στέλιος Ράμφος συγγραφέας. Μελίνα Τανάγρη τραγουδοποιός. Ποιος από αυτούς τους επτά ενόχλησε την Διοίκηση της ΕΡΤ;», αναφέρει η ανακοίνωση του Κόμματος.

«Αυτό το ερώτημα πλανάται στην Μεσογείων μετά το κόψιμο της εκπομπής της Εύης Κυριακοπούλου. Όπως κατήγγειλε η ίδια η δημοσιογράφος με ανάρτηση της στο Facebook η Διοίκηση της ΕΡΤ της ανακοίνωσε ότι δεν θα προβάλει τις συνεντεύξεις που έχει παραδώσει με αυτά τα 7 πρόσωπα», προσθέτει το Ποτάμι.

«Η ΕΡΤ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το κόψιμο επεισοδίων τα οποία έχουν παραδοθεί και πληρωθεί. Αν το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα πρόσωπα ενοχλούν με το λόγο τους και την δουλειά τους, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η υπόθεση μεγαλώνει και παίρνει διαστάσεις λογοκρισίας», τονίζει κλείνοντας η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις