Βαλαβάνη: «Όταν έκανα πρωταθλητισμό, ήταν δύσκολα χρόνια»

LIFESTYLE

Βαλαβάνη: «Όταν έκανα πρωταθλητισμό, ήταν δύσκολα χρόνια»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί, το σώμα της αλλά και τα τατουάζ της. Έχεις πολύ δυνατό και γυμνασμένο σώμα. Όταν έκανα πρωταθλητισμό, με θυμάμαι με κοιλιά-φέτες. Όταν σταμάτησα, αυτοί οι κοιλιακοί κρύφτηκαν κάπου μέσα μου. (γέλια) Ποτέ δεν υπήρξα με παραπανίσια κιλά, χωρίς να υποστηρίζω […]

05.03.2018 | 10:05

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί, το σώμα της αλλά και τα τατουάζ της.

Έχεις πολύ δυνατό και γυμνασμένο σώμα.

Όταν έκανα πρωταθλητισμό, με θυμάμαι με κοιλιά-φέτες. Όταν σταμάτησα, αυτοί οι κοιλιακοί κρύφτηκαν κάπου μέσα μου. (γέλια) Ποτέ δεν υπήρξα με παραπανίσια κιλά, χωρίς να υποστηρίζω ότι οι γυναίκες με παραπανίσια κιλά δεν είναι ωραίες. Υποστηρίζω τις γυναίκες με καμπύλες και την υγεία στο σώμα. Δεν είμαι freak με τη γυμναστική και τη διατροφή. Δεν θα στερηθώ κάτι.

Έχεις κάνει ποτέ δίαιτα;

Δίαιτα ποτέ. Έκανα διατροφή. Όταν έκανα πρωταθλητισμό, ήταν δύσκολα χρόνια. Και πολύ καταπιεστικά. Διπλές προπονήσεις, συγκεκριμένα φαγητά και ποσότητες.

Πόσα τατουάζ έχεις;

Κάτσε να μετρήσουμε παρέα. Είναι γύρω στα επτά –τα μικρά δεν τα μετράω, τα βάζω ως ένα, π.χ., στο χέρι μου. Στο λύκειο έκανα το πρώτο μου τατουάζ, κάτι αστεράκια στο πόδι μου. Δεν τα είχαν δει οι γονείς μου. Τους έλεγα ότι είναι χένα και θα φύγουν. Ήμουν πιο εναλλακτικό κορίτσι. Μου άρεσε το διαφορετικό. Τότε το τατουάζ δεν ήταν της μόδας, όπως σήμερα.

Θα κάνεις κι άλλο;

Θέλω να κάνω ένα τατουάζ για τον μπαμπά μου. Επειδή είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής μου, θέλω να κάνω κάτι που αφορά αυτόν, για να τον έχω συνέχεια πάνω μου.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version