Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

04

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εξιτήριο πήρε ο Βρεττός- Δάκρυσε μπροστά στις κάμερες (vid)
LIFESTYLE

Εξιτήριο πήρε ο Βρεττός- Δάκρυσε μπροστά στις κάμερες (vid)

Εξιτήριο πήρε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έπειτα από 15 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία. Ο τραυματισμός του τραγουδιστή από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη οδήγησε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στη λεκάνη και ένα διπλό χειρουργείο σε χέρι και μηρό. Σήμερα ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο από το Metropolitan όπου νοσηλευόταν και δεν μπόρεσε […]

Εξιτήριο πήρε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έπειτα από 15 μέρες νοσηλείας και δύο χειρουργεία.

Ο τραυματισμός του τραγουδιστή από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη οδήγησε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στη λεκάνη και ένα διπλό χειρουργείο σε χέρι και μηρό.

Σήμερα ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο από το Metropolitan όπου νοσηλευόταν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για την περιπέτεια του.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη. Με έκανε να παλέψω. Με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχω ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν» είπε βουρκωμένος ο Ηλίας Βρεττός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις