Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άρης Καβατζίκης: «Είχα καταπιεστεί πάρα πολύ»
LIFESTYLE

Άρης Καβατζίκης: «Είχα καταπιεστεί πάρα πολύ»

Ο Άρης Καβατζίκης μιλά για τις δύσκολες συνεργασίες του, σε συνέντευξη που δίνει στη Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα. Έχεις καταπιεστεί ποτέ από παρουσιάστρια; Είχα καταπιεστεί πάρα πολύ στο παρελθόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή είσαι μικρότερος, αναγκαστικά λες «ναι». Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μία τρομερή καταπίεση, όχι μόνο από παρουσιάστριες, αλλά και από την […]

Ο Άρης Καβατζίκης μιλά για τις δύσκολες συνεργασίες του, σε συνέντευξη που δίνει στη Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα.

Έχεις καταπιεστεί ποτέ από παρουσιάστρια;

Είχα καταπιεστεί πάρα πολύ στο παρελθόν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή είσαι μικρότερος, αναγκαστικά λες «ναι». Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μία τρομερή καταπίεση, όχι μόνο από παρουσιάστριες, αλλά και από την αυλή που συνήθως όλες έχουν. Αυτή η αυλή υπήρξε τρομερά καταπιεστική για εμένα, μέχρι που ένιωσα και στοιχεία αλλοίωσης της προσωπικότητάς μου. Η ευκαιρία που σου δίνει η τηλεόραση όταν είσαι μικρότερος πληρώνεται με αυτόν τον τρόπο, είναι σαν αντίτιμο το πόσο καταπιέζεσαι και πόσο σε ισοπεδώνει. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που σε στύβουν σαν λεμονόκουπα και σε πετάνε.

Θα ξαναέκανες ποτέ τέτοιες συνεργασίες;

Όχι, δεν θα το έκανα ποτέ. Όταν είμαστε μικρότεροι, κάνουμε παραχωρήσεις και εγώ έκανα πάρα πολλές. Υποστήριζα, έκανα και έλεγα πράγματα που δεν τα πίστευα. Συναναστρεφόμουν ανθρώπους τους οποίους δεν πίστευα. Σε αυτή την ηλικία δεν θα το έκανα ξανά με τίποτα. Προτιμώ να πάω στο βουνό και να καλλιεργήσω τσάι ή να φάω ραδίκια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις