Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ακόμα 14 άμαχοι νεκροί στην ανατολική Γούτα της Συρίας 
ΚΟΣΜΟΣ

Ακόμα 14 άμαχοι νεκροί στην ανατολική Γούτα της Συρίας 

Εξακολουθεί να ανεβαίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις πολεμικές συμπλοκές μεταξύ της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ και των δυνάμεων της αντιπολίτευσης. Τελειωμό δεν έχει το λουτρό αίματος στην ανατολική Γούτα της Συρίας, καθώς ακόμα 14 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από βομβαρδισμούς του καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, όπως μεταδίδει το πρωί της Δευτέρας το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΜΚΟ που […]

Εξακολουθεί να ανεβαίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις πολεμικές συμπλοκές μεταξύ της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ και των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.

Τελειωμό δεν έχει το λουτρό αίματος στην ανατολική Γούτα της Συρίας, καθώς ακόμα 14 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από βομβαρδισμούς του καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, όπως μεταδίδει το πρωί της Δευτέρας το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΜΚΟ που στηρίζει την αντιπολίτευση και έχει έδρα το Λονδίνο.

Τα αεροπορικά πλήγματα είχαν στόχο κατά τη διάρκεια της νύχτας πολλές περιοχές της ανατολικής Γούτα και προκάλεσαν το θάνατο 10 ανθρώπων στην περιοχή Χαμουριγέ, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις έριξαν βαρέλια με εκρηκτικά, σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση.

Ο πρόεδρος Άσαντ δήλωσε πρόσφατα ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την επιχείρησή του κατά των ανταρτών στην περιοχή, που βρίσκεται κοντά στη Δαμασκό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις