Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Η απόφαση του Euro Working Group για τη δόση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η απόφαση του Euro Working Group για τη δόση

Το τελικό οκ για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης έδωσε το Euro Working Group. Οι τεχνοκράτες έκριναν ότι τα τελευταία δύο προαπαιτούμενα έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά. Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση για την επένδυση στο Ελληνικό έχει καθαρογραφεί, ενώ σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, αυτοί έχουν ξεκινήσει και έχει αυξηθεί η γεωγραφική κάλυψή […]

Το τελικό οκ για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την εκταμίευση της δόσης έδωσε το Euro Working Group. Οι τεχνοκράτες έκριναν ότι τα τελευταία δύο προαπαιτούμενα έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση για την επένδυση στο Ελληνικό έχει καθαρογραφεί, ενώ σε σχέση με τους πλειστηριασμούς, αυτοί έχουν ξεκινήσει και έχει αυξηθεί η γεωγραφική κάλυψή τους τις τελευταίες εβδομάδες. Συνεπώς, οι θεσμοί είναι σε θέση να αξιολογήσουν το προαπαιτούμενο ως ολοκληρωμένο.

Είναι το πρώτο βήμα για την εκταμίευση της τρίτης δόσης για την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή έχει ξεκινήσει και η τέταρτη και τελευταία αξιολόγηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις