Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φουρθιώτης: «Αυτό το µπούλινγκ, αυτή η χλεύη του όποιου διαφορετικού»
LIFESTYLE

Φουρθιώτης: «Αυτό το µπούλινγκ, αυτή η χλεύη του όποιου διαφορετικού»

Ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Μάλιστα, αναφέρθηκε  και στις φωτογραφίες του από το παρελθόν που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου κατά διαστήματα. Ο ίδιος σχολίασε : «Αυτό το µπούλινγκ, αυτή η χλεύη του όποιου διαφορετικού! Του χοντρού παιδιού στο διάλειµµα! Του τρελού του χωριού που γελάνε γύρω του! […]

Ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Μάλιστα, αναφέρθηκε  και στις φωτογραφίες του από το παρελθόν που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου κατά διαστήματα.

Ο ίδιος σχολίασε : «Αυτό το µπούλινγκ, αυτή η χλεύη του όποιου διαφορετικού! Του χοντρού παιδιού στο διάλειµµα! Του τρελού του χωριού που γελάνε γύρω του! Του φτωχού, του ξένου, του πρόσφυγα, του άρρωστου, του ηλικιωµένου, του ορφανού, του παιδιού αγνώστου πατρός, του αγοριού που φοράει γυναικεία, της κοπέλας που αγαπά άλλες κοπέλες, εκείνου που γεννήθηκε µε δυσµορφία, του άλλου που έχει αναπηρία! Ναι, ήµουν χοντρός! Τι αστείο, ε; Προσέξτε καλά, γιατί οι καθρέφτες σας είναι παραµορφωτικοί και τα γέλια τα καθρεφτίζουν για λυγµούς».

Ακόμη, μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση. «Ναι. Η πλάτη µου είναι γεµάτη τέτοιες… µαχαιριές! Τόσο που, αν φαίνονταν οι πληγές από αυτές, τώρα θα σκουπίζαµε µε πετσέτες τα αίµατα. Σηµασία έχει για µένα πως, µετά την τρικλοποδιά, εγώ σηκώνοµαι πάλι και µετά τη µαχαιριά ορθώνω ξανά τη ράχη µου! ∆εν νοµίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση -και όχι µόνο- που να µην έχει βιώσει κάτι τέτοιο. «Της αγάπης η µαχαιριά» δεν είναι «προνόµιο» µόνο της τηλεόρασης, συµβαίνει διαρκώς, παντού, σε όλους τους χώρους. Απλά, στην τηλεόραση, πώς να σου το πω; Το… απογειώνουµε»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις