Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισαγγελική παρέμβαση για τους βανδαλισμούς στην Πατησίων
ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για τους βανδαλισμούς στην Πατησίων

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η νέα επίθεση που έγινε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας από ομάδα αντιεξουσιαστών η οποία φέρεται να βγήκε από το κτίριο της ΑΣΟΕ στην Πατησίων όπου πραγματοποιείται κατάληψη και να έσπασε βιτρίνες καταστημάτων και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Η ομάδα των νεαρών χρησιμοποίησε για τις επιθέσεις πέτρες, καδρόνια […]

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η νέα επίθεση που έγινε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας από ομάδα αντιεξουσιαστών η οποία φέρεται να βγήκε από το κτίριο της ΑΣΟΕ στην Πατησίων όπου πραγματοποιείται κατάληψη και να έσπασε βιτρίνες καταστημάτων και υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Η ομάδα των νεαρών χρησιμοποίησε για τις επιθέσεις πέτρες, καδρόνια και λοστούς. Με αφορμή την καταδρομική επίθεση, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Μετά την επιδρομή, η ομάδα των νεαρών φέρεται να βρήκε εν νέου καταφύγιο στην ΑΣΟΕΕ όπου η είσοδός τους στον πανεπιστημιακό χώρο προκάλεσε πανικό μεταξύ των φοιτητών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις