Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γνωστός εφοπλιστής σε απεργία πείνας- Κατηγορεί τον Κουρουμπλή (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός εφοπλιστής σε απεργία πείνας- Κατηγορεί τον Κουρουμπλή (vid)

Ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries, Γιώργος Στεφάνου, κατέβηκε από χθες, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου σε απεργία πείνας, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο κ. Στεφάνου κατηγορεί τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή πως κωλυσιεργεί σχετικά με την υπογραφή δρομολογίου της εταιρείας με αποτέλεσμα αυτή να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή. Η ανακοίνωσή του «Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, […]

Ο ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries, Γιώργος Στεφάνου, κατέβηκε από χθες, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου σε απεργία πείνας, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Στεφάνου κατηγορεί τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή πως κωλυσιεργεί σχετικά με την υπογραφή δρομολογίου της εταιρείας με αποτέλεσμα αυτή να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή.

Η ανακοίνωσή του

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στις 17:00 ωρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του υπορυγείο διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζω οτι ο υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιο μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομικη καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις