Αθήνα

°C

Πέμπτη

23

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Kylie Jenner προκάλεσε ζημιά δισεκατομμυρίων δολαρίων!
LIFESTYLE

Η Kylie Jenner προκάλεσε ζημιά δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Στον καιρό που ζούμε οι λεγόμενοι «influencers» των κοινωνικών δικτύων έχουν πράγματι δύναμη για να αλλάξουν καταστάσεις στο εν λόγω πλαίσιο. Στην περίπτωση της Kylie Jenner όμως τα πράγματα σοβάρεψαν κατά πολύ. Η Αμερικανή περσόνα και πρωταγωνίστρια ριάλιτι έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο Twitter λογαριασμό της που έκανε τη μετοχή του Snapchat να βυθιστεί: Σε […]

Στον καιρό που ζούμε οι λεγόμενοι «influencers» των κοινωνικών δικτύων έχουν πράγματι δύναμη για να αλλάξουν καταστάσεις στο εν λόγω πλαίσιο. Στην περίπτωση της Kylie Jenner όμως τα πράγματα σοβάρεψαν κατά πολύ. Η Αμερικανή περσόνα και πρωταγωνίστρια ριάλιτι έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο Twitter λογαριασμό της που έκανε τη μετοχή του Snapchat να βυθιστεί:

Σε άλλη της ανάρτηση είπε πως «Ακόμη σε αγαπώ Snap….η πρώτη μου αγάπη». Αυτή η δήλωση της Jenner, η οποία είναι μια από τους μεγαλύτερους influencers του διάσημου social media διαμοιρασμού εικόνων, στο κοινό της στο Twitter που αριθμεί 24 εκατομμύρια followers, ήταν αρκετή για να προκαλέσει περισσότερους πονοκεφάλους στο Snapchat, του οποίου η μετοχή (SNAP) έκανε βουτιά 6% στο χρηματιστήριο, αφανίζοντας μετοχές αξίας $1.3 δις!

Να αναφέρουμε πως η εφαρμογή τελευταία περνάει μια κρίση, μετά την τεράστια άνοδο των Insta Stories και του redesign της εφαρμογής που κατά γενική ομολογία δεν άρεσε στην πλειοψηφία των χρηστών.

«Δεν ανοίγουν και άλλοι πλέον το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ…αχ είναι τόσο λυπηρό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις