Αθήνα

°C

Δευτέρα

10

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εκτός εαυτού ο Αρναούτογλου με τη Γραμμέλη: Ντροπή σου, να ζητήσεις συγγνώμη (vid)
LIFESTYLE

Εκτός εαυτού ο Αρναούτογλου με τη Γραμμέλη: Ντροπή σου, να ζητήσεις συγγνώμη (vid)

Άγριο ξέσπασμα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη. Αφορμή στάθηκε η κριτική της σχετικά με τον Γιώργο Λιανό και την είσοδο του στο Survivor ως παρουσιαστής και συγκεκριμένα το κομμάτι που αναφέρθηκε στα παιδιά του Γιώργου Λιανού. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Η δεύτερη φάση έχει την είσοδο Λιανού, ο οποίος έχει ρόλο […]

Άγριο ξέσπασμα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη. Αφορμή στάθηκε η κριτική της σχετικά με τον Γιώργο Λιανό και την είσοδο του στο Survivor ως παρουσιαστής και συγκεκριμένα το κομμάτι που αναφέρθηκε στα παιδιά του Γιώργου Λιανού.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Η δεύτερη φάση έχει την είσοδο Λιανού, ο οποίος έχει ρόλο παρουσιαστή – βοηθού. Κάτι σαν πιστολάκι σε κομμωτήριο, να πούμε. Φέρτε πίσω τον Τανιμανίδη, guys. Τι είναι τούτο; Πώς βρέθηκε ο “Ελλάδας εχεις ταλέντο” στον Αγιο Δομίνικο, μάνα μου; Στείλτε τον πίσω στα τρία παιδιά του, είναι χάλια στην περιγραφή, κακώς φωνητικά και πολύ κατώτερος των περιστάσεων» αναφερόταν στο κείμενο της, έτσι όπως διαβάστηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το πρωί της Δευτέρας, την ώρα μάλιστα που ο Γιώργος Λιανός βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή».

Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη:

«Καταρχάς Αφροδίτη Γραμμέλη ντροπή σου! Κάνε ό,τι σχολιασμό θες – που βέβαια έχεις πάρα πολύ κακία μέσα σου και πολύ δηλητήριο και ξέρεις να συναισθήματα μου για σένα, γιατί δεν είσαι καθόλου δίκαιη στον τρόπο που λειτουργείς – αλλά μην ξανααφερθείς, συγγνώμη κιόλας Γιώργο που παίρνω το μέρος σου για το θέμα των παιδιών. Ζήτα συγγνώμη όταν αναφέρεσαι στα παιδιά του κάθε ανθρώπου. Ειδικά όταν φεύγει τόσα χιλιόμετρα για να πάει να εργαστεί, γιατί ένας άνθρωπος ειδικά με τρία παιδιά όπως είναι ο Λιανός, δεν εργάζεται για την πάρτη του, εργάζεται για να θρέψει κι αυτά τα τρία παιδιά. Άρα να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτά που γράφεις. Έχεις γράψει εκατοντάδες αηδίες και μπήκες σε μια διαδικασία να βάλεις στο στόμα σου και στη γραφή σου παιδιά. Ελπίζω να ζητήσεις συγγνώμη για τα παιδιά αυτά.

Κι επειδή έχεις πάντα για το τι θα πει η Γραμμέλη, μάλλον επειδή του Γιώργου δεν του άρεσε και η παρουσία σου εκεί στον Λιάγκα και δεν άρεσε και σε πάρα πολύ κόσμο – γιατί δεν έχω καταλάβει, τηλεπαρουσιάστρια είσαι; Τι ακριβώς είσαι και τι θες να κάνεις δεν ξέρω. Το ότι έχουμε μια κακή διάθεση ο ένας για τον άλλον είναι δικαίωμα μας και επαγγελματικά να μας κρίνεις, να μας πεις δεν σου αρέσουμε και ούτε εσύ μας αρέσεις, ούτε η γραφή σου μας αρέσει, ούτε η παρουσία σου στην τηλεόραση μας αρέσει, καθόλου κιόλας. Αλλά αυτό είναι επαγγελματικό. Τα παιδιά τι τα αναφέρεις μέσα. Για ποιο λόγο βάζεις στη γραφή σου παιδιά; Πες δεν μου άρεσε ο Λιανός; Δεν μου άρεσε ο Αρναούτογλου. Δικαίωμα σου. Να ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τα παιδιά. Πώς βάζεις στο στόμα σου ή στη γραφή  σου παιδιά; Με ποιο δικαίωμα; Άντε! Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ντροπή σου, να ζητήσεις συγγνώμη και εσύ Γιώργο να το σκεφτείς πώς θα κινηθείς σε παρακαλώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις