Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βαξεβάνης: Εμφανίστηκα αυτοβούλως στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Βαξεβάνης: Εμφανίστηκα αυτοβούλως στις Αρχές

Εμφανίστηκα αυτοβούλως στις Αρχές αναφέρει σε νέα του ανάρτηση στο Twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μετά την είδηση ότι συνελήφθη ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Αθωωθηκα στη δίκη με τη Στουρνάρα αλλά δεν γράφουν λέξη. Αντιθέτως εμφανίζουν ως είδηση το "συνελήφθη ο Βαξεβανης μετά από μήνυση Σαμαρά". […]

Εμφανίστηκα αυτοβούλως στις Αρχές αναφέρει σε νέα του ανάρτηση στο Twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μετά την είδηση ότι συνελήφθη ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις του είχε δηλώσει:

Αθώος δηλώνει μέσω twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με τις κατηγορίες εναντίον για την υπόθεση με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.

Ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για «αφήγημα βρωμιάς» που στήθηκε σε βάρος του με στόχο τη φίμωσή του.

Ωστόσο λίγο μετά την αθώωση του, ο Κώστας Βαξεβάνης συνελήφθη ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση της Νovartis.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις