Βαξεβάνης: Η είδηση είναι η αθώωσή μου στη δίκη με την κ. Στουρνάρα – Καλή τύχη Σαμαρά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαξεβάνης: Η είδηση είναι η αθώωσή μου στη δίκη με την κ. Στουρνάρα – Καλή τύχη Σαμαρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμπεται η υπόθεση της μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στις 16 Απριλίου. Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αθώωσε τον δημοσιογράφο για όσα είχε αποκαλύψει για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο δημοσιογράφος εξερχόμενος του αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων δήλωσε: «Η είδηση είναι […]

26.02.2018 | 23:06

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμπεται η υπόθεση της μήνυσης του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στις 16 Απριλίου.

Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων αθώωσε τον δημοσιογράφο για όσα είχε αποκαλύψει για τις σχέσεις της συζύγου Στουρνάρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο δημοσιογράφος εξερχόμενος του αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων δήλωσε: «Η είδηση είναι ότι αθωώθηκα στη δική με τη κυρία Στουρνάρα στο Εφετείο. Καλά θα κάνετε λοιπόν να το δημοσιοποιήσετε ως είδηση. Επίσης, θέλω να πω στον κύριο Σαμαρά ο οποίος δεν αντιμετωπίζει μια γενική κατηγορία μετά από μήνυση κάποιου τρελού για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά πολύ σοβαρές κατηγορίες στην υπόθεση της Novartis, καλή τύχη».

Ετικέτες
Exit mobile version