Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μόνικα με τη μαγική φωνή, έκανε την πιο όμορφη ανακοίνωση της ζωής της
LIFESTYLE

Η Μόνικα με τη μαγική φωνή, έκανε την πιο όμορφη ανακοίνωση της ζωής της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η τραγουδίστρια Μόνικα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τα social media, ποστάροντας φωτογραφία της. Η Μόνικα με τη μαγική φωνή, διανύει τον έκτο μήνας της εγκυμοσύνης της και περιμένει κορίτσι. «OMG it’s official!! #babygirl #imgonnabeamommy #6monthspregnant», έγραψε. Η απίστευτη τραγουδίστρια είναι […]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η τραγουδίστρια Μόνικα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τα social media, ποστάροντας φωτογραφία της.

Η Μόνικα με τη μαγική φωνή, διανύει τον έκτο μήνας της εγκυμοσύνης της και περιμένει κορίτσι.

«OMG it’s official!! #babygirl #imgonnabeamommy #6monthspregnant», έγραψε.

Η απίστευτη τραγουδίστρια είναι αυτοδίδακτη στο τραγούδι, στο πιάνο, στην κιθάρα, στο σαξόφωνο, στο ακορντεόν και στα τύμπανα.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στην μπάντα Serpentine του αδερφού της Θανάση Χριστοδούλου και έγινε δημοφιλής με το που ανέβασε το 2006 στο MySpace το πρώτο προσωπικό της demo, που οδήγησε στην ανακάλυψή της από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Archangel Music.

Και τα δύο πρώτα άλμπουμ της, το «Avatar» και το «Exit», έγιναν πλατινένια.

Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές. Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή, με την πλειοψηφία των ελληνικών μέσων να την ανακηρύσσουν τη νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι άδικα.

Το βίντεο κλιπ για το σινγκλ «Over The Hill» ήταν υποψήφιο για Καλύτερο Εναλλακτικό Βίντεο Κλιπ στα Mad Video Music Awards του 2010.

Συνέθεσε τη μουσική για μια θεατρική παράσταση της “Αντιγόνης” που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2013 στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Μόνικα μάγεψε στο Ηρώδειο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις