Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης ο… απελευθερωτής- Οι επιθετικές αναρτήσεις και το σκίτσο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης ο… απελευθερωτής- Οι επιθετικές αναρτήσεις και το σκίτσο

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά πάντων ο Παύλος Πολάκης, μέσω του αγαπημένου του Facebook. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεσμεύεται να «περιθάλψουμε τζάμπα» τους δημοσιογράφους για τους οποίους υποστηρίζει ότι απαιτείται «ψυχιατρική στήριξη». Παράλληλα γράφει για «ψεύτικο κλάμα του Άδωνι για την τετράχρονη», χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομα της άτυχης Μελίνας Παρασχάκη, για εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του […]

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά πάντων ο Παύλος Πολάκης, μέσω του αγαπημένου του Facebook.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεσμεύεται να «περιθάλψουμε τζάμπα» τους δημοσιογράφους για τους οποίους υποστηρίζει ότι απαιτείται «ψυχιατρική στήριξη».

Παράλληλα γράφει για «ψεύτικο κλάμα του Άδωνι για την τετράχρονη», χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομα της άτυχης Μελίνας Παρασχάκη, για εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του Σαμαρά και για τη συγγνώμη του Στουρνάρα στη σύζυγό του.

Λίγες ώρες νωρίτερα με άλλη ανάρτησή του ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί προσωπικά κατά του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα κάνοντας λόγο για «νοβαρτιζόμενα παπαγαλάκια», επειδή χαρακτήρισαν «ασέβεια» και «αμετροέπεια» το γεγονός ότι χαμογελούσε την ώρα που μιλούσε συγκινημένος ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Κι επειδή μάλλον δεν είχε… ύπνο, γύρω στη μία τα ξημερώματα πόσταρε ένα σκίτσο, που τον δείχνει ως «απελευθερωτή» και γράφει: «Έφτασε η ώρα του λαού – Λουφάζουν έντρομοι οι μιζαδόροι λύκοι», σχολιάζοντας ο ίδιος πως «έλιωσε στο γέλιο»..

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις