Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στο Κίεβο με στόχο την υπέρβαση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Κίεβο με στόχο την υπέρβαση

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Λίγοι είναι οι «ανοιχτοί λογαριασμοί» στους αγώνες-ρεβάνς της φάσης των «32» στο Europa League. Ανάμεσά τους, πάντως, είναι κι αυτός που αφορά τη μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ΑΕΚ δεν κυνηγά κάποιο… «θαύμα» στο Κίεβο, όμως το 1-1 του ΟΑΚΑ δίνει προβάδισμα στη Ντιναμό στον αποψινό […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Λίγοι είναι οι «ανοιχτοί λογαριασμοί» στους αγώνες-ρεβάνς της φάσης των «32» στο Europa League.

Ανάμεσά τους, πάντως, είναι κι αυτός που αφορά τη μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ δεν κυνηγά κάποιο… «θαύμα» στο Κίεβο, όμως το 1-1 του ΟΑΚΑ δίνει προβάδισμα στη Ντιναμό στον αποψινό αγώνα.

Θα πετύχουν ακόμα μία υπέρβαση οι «αετοί» του Μανόλο Χιμένεθ ή θα σταματήσει εδώ η εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία τους που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο;

Από εκεί και πέρα, οι περισσότερες από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού απλώς θα «σφραγίσουν» τα εισιτήριά τους για τη φάση των «16», όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Άρσεναλ, η Μίλαν και η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Νάπολι είναι «off» μετά το εντός έδρας σοκ (1-3) από τη Λειψία, αλλά με τους πολύ ποιοτικούς Ιταλούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αφού στην Serie A βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κινδυνεύει στο Μπέργκαμο όπου ταξιδεύει με κληρονομιά το εύθραυστο 3-2 επί της Αταλάντα.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ρεβάνς Ζενίτ-Σέλτικ, Βιγιαρεάλ-Λιόν, Λάτσιο-Στεάουα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκτήσει μικρό πλεονέκτημα από τις πρώτες αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις