Ο τρόπος που βάζεις τη μάσκαρα, τονίζει όσα δεν πρέπει

ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο τρόπος που βάζεις τη μάσκαρα, τονίζει όσα δεν πρέπει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αν ρωτούσες τις γυναίκες ποιο θα ήταν το μοναδικό καλλυντικό που θα ήθελαν σε περίπτωση που ερχόταν η καταστροφή του κόσμου… θα σου έλεγαν τη μάσκαρα. Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως πέρα από το γεγονός ότι η συχνή χρήση αδυνατίζει πολύ τις βλεφαρίδες και δημιουργεί μόνιμο πρόβλημα με τον καιρό, οι ειδικοί δίνουν ακόμη ένα […]

22.02.2018 | 13:30

Αν ρωτούσες τις γυναίκες ποιο θα ήταν το μοναδικό καλλυντικό που θα ήθελαν σε περίπτωση που ερχόταν η καταστροφή του κόσμου… θα σου έλεγαν τη μάσκαρα.

Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως πέρα από το γεγονός ότι η συχνή χρήση αδυνατίζει πολύ τις βλεφαρίδες και δημιουργεί μόνιμο πρόβλημα με τον καιρό, οι ειδικοί δίνουν ακόμη ένα fact που θα μας αποτρέψει από την υπερβολή.

Η μάσκαρα, ειδικά στις κάτω βλεφαρίδες, μπορεί να τονίζει το βλέμμα, όμως μαζί με αυτό τονίζει και τις ατέλειες των ματιών, όπως τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες έκφρασης.

Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι πολλές στρώσεις μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες προσθέτουν χρόνια ακόμη και σε κοπέλες 20-25 χρονών.

Χρησιμοποίησε με μέτρο λοιπόν το συγκεκριμένο καλλυντικό και σιγουρέψου ότι ξέβαψες πολύ καλά τα μάτια σου, κάθε φορά που κάνεις ντεμακιγιάζ.

Exit mobile version