Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νεύρα και… μαχαίρια στους Μαχητές- Έξαλλα τα κορίτσια με τον Αγόρου (vid)
LIFESTYLE

Νεύρα και… μαχαίρια στους Μαχητές- Έξαλλα τα κορίτσια με τον Αγόρου (vid)

Η ομάδα των Μαχητών έχει πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο, που μόνο ομάδα δεν θυμίζει. Αυτή τη φορά, Ζωή και Μελίνα έγιναν έξαλλες με τον Νικόλα Αγόρου, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η Ζωή εκνευρίστηκε επειδή ο Νικόλας δεν βοηθά όσο θα έπρεπε στις δουλειές που έχουν να κάνουν στην παραλία, ενώ η […]

Η ομάδα των Μαχητών έχει πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο, που μόνο ομάδα δεν θυμίζει.

Αυτή τη φορά, Ζωή και Μελίνα έγιναν έξαλλες με τον Νικόλα Αγόρου, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Η Ζωή εκνευρίστηκε επειδή ο Νικόλας δεν βοηθά όσο θα έπρεπε στις δουλειές που έχουν να κάνουν στην παραλία, ενώ η Μελίνα για την ποσότητα λαδιού που βάζουν στο φαγητό.

«Ξυπνήσαμε και κάναμε όλοι δουλειές. Όλοι προσφέραμε σε κάτι. Τις προηγούμενες ημέρες απλά πέντε έξι άτομα κάναμε δουλειές και υπήρχαν οι άλλοι που απλά λέγανε “κάνε αυτό, κάνε εκείνο” λες και είχαμε αρχηγούς στην ομάδα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Νικόλα γιατί καταλαβαίνω ότι είναι τραυματισμένος, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να μας λέει ότι “πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά, φέρε μου ξύλα, σήκωσε αυτό και φέρε μου αυτό”. O καθένας κάνει τη δουλειά του, παρόλο που είναι τραυματισμένος φυσικά και θα τον βοηθήσουμε λίγο παραπάνω, αλλά μέχρι ένα σημείο», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου.

Από την άλλη, η Μελίνα υποστηρίζει ότι μια ομάδα δεν πρέπει να έχει αρχηγό και πως ο Νικόλας Αγόρου το παίζει αρχηγός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις