Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καθηγητής πετά με δύναμη μαθητή στο έδαφος για ένα κουτί σοκολατάκια (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγητής πετά με δύναμη μαθητή στο έδαφος για ένα κουτί σοκολατάκια (vid)

Το «έλα να δεις» στο «Western Guilford Middle School» του Greensboro των ΗΠΑ μεταξύ ενός καθηγητή κι ενός μαθητή, μέσα στην αίθουσα. Ο λόγος… ένα κουτί σοκολατάκια! Το περιστατικό συνέβη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σύμφωνα με την οικογένεια του μαθητή, ο 43χρονος καθηγητής, ο οποίος ήταν αναπληρωτής, πήρε ένα κουτί με σοκολατάκια από τον 12χρονο και […]

Το «έλα να δεις» στο «Western Guilford Middle School» του Greensboro των ΗΠΑ μεταξύ ενός καθηγητή κι ενός μαθητή, μέσα στην αίθουσα.

Ο λόγος… ένα κουτί σοκολατάκια!

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του μαθητή, ο 43χρονος καθηγητής, ο οποίος ήταν αναπληρωτής, πήρε ένα κουτί με σοκολατάκια από τον 12χρονο και όταν εκείνος μετά το τέλος της ώρας προσπάθησε να το πάρει πίσω, ξεκίνησε ο καυγάς.

Τα πράγματα ξέφυγαν όμως, όταν ο καθηγητής πέταξε με δύναμη στο έδαφος το αγόρι.

Μετά το συμβάν, ο 43χρονος Paul A. Stennett απολύθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ ο μαθητής ονόματι Jose Escudero αποβλήθηκε για επτά ημέρες. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την μητέρα του 12χρονου, η οποία με ανάρτηση της στο Facebook ζήτησε δικαιοσύνη για τον γιο της.

Η αστυνομία του Greensboro σχολίασε πως το βίντεο λίγων δευτερολέπτων «δεν καλύπτει ολόκληρο το συμβάν. Ακόμα λαμβάνουμε μαρτυρίες ανθρώπων, οπότε θα ήταν πρόωρο να κατηγορήσουμε κάποιον σε αυτό το σημείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις