Χαμός με το βίντεο για τις εκλογές στη Ρωσία- Τι θα πάθουν όσοι δεν πάνε στις κάλπες

ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός με το βίντεο για τις εκλογές στη Ρωσία- Τι θα πάθουν όσοι δεν πάνε στις κάλπες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όσοι Ρώσοι δεν πάνε να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές τον επόμενο μήνα, τότε διατρέχουν τον κίνδυνο να δουν τη χώρα τους να μετατρέπεται σε ένα κράτος φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και που στέλνει στο στρατό 50χρονους. Το βίντεο, που έχει γίνει viral στη Ρωσία προειδοποιεί ακριβώς γι’ αυτό. Το σενάριο, στο οποίο παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί, […]

20.02.2018 | 09:13

Όσοι Ρώσοι δεν πάνε να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές τον επόμενο μήνα, τότε διατρέχουν τον κίνδυνο να δουν τη χώρα τους να μετατρέπεται σε ένα κράτος φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και που στέλνει στο στρατό 50χρονους.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral στη Ρωσία προειδοποιεί ακριβώς γι’ αυτό.

Το σενάριο, στο οποίο παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί, διαδραματίζεται στις 17 Μαρτίου, την παραμονή των εκλογών. Ένας μεσήλικας κοροϊδεύει τη γυναίκα του, επειδή θέλει να βάλει ξυπνητήρι προκειμένου να πάει να ψηφίσει την επομένη. «Λες και δεν θα βγάλουν κάποιον χωρίς εσένα», της λέει.

Κοιμάται και ονειρεύεται ότι ένας στρατιωτικός, μαζί με δύο στρατιώτες από τους οποίους ο ένας είναι μαύρος, προσπαθεί να τον στρατολογήσει. «Είμαι 52 ετών», διαμαρτύρεται. «Εξαιρετικά, η στρατεύσιμη ηλικία ανέβηκε τώρα στα 60», του απαντούν.

Αμέσως μετά πάει στην κουζίνα, όπου ένας ομοφυλόφιλος με τατουάζ λιμάρει τα νύχια του. Όταν αναρωτιέται ποιος είναι, η γυναίκα του του θυμίζει ότι σύμφωνα με τον νέο νόμο, οι ρωσικές οικογένειες είναι υποχρεωμένες να περιθάλπουν ομοφυλόφιλους τους οποίους έχουν εγκαταλείψει οι σύντροφοί τους.

Σοκαρισμένος τρέχει στην τουαλέτα, όπου μαθαίνει ότι ο «χρόνος στην τουαλέτα είναι περιορισμένος». Όπως συμβαίνει στις ταινίες, φαίνεται να ξυπνά και διαπιστώνει ότι είναι στο κρεβάτι με έναν ομοφυλόφιλο άνδρα. Όταν ξυπνά πραγματικά, καλεί τη γυναίκα του να πάει μαζί του στο εκλογικό τμήμα «πριν να είναι πολύ αργά».

Αντιπολιτευόμενοι δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι το βίντεο έχει δημιουργηθεί από την προεκλογική ομάδα του Πούτιν ή από την εκλογική επιτροπή.

Το Meduza, μια αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα, κατηγορεί τους παραγωγούς του βίντεο ότι προσπαθούν να τρομάξουν τους Ρώσους προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν.

Εκπρόσωπος της εκλογικής επιτροπής, πάντως, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με το βίντεο ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απάντηση από το Κρεμλίνο.

Exit mobile version