Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο στην παραλιακή: Ψάχνουν οδηγό φορτηγού- Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρεττός
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην παραλιακή: Ψάχνουν οδηγό φορτηγού- Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρεττός

Του Πέτρου Καρσιώτη Τον βασικό υπαίτιο του τροχαίου ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της 25χρονης φίλης του, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού. 25χρονη οδηγός: Με έκλεισε οδηγός φορτηγού κι έχασα τον έλεγχο Ενώ ο τραγουδιστής νοσηλεύεται με κατάγματα σε χέρι και πόδι στο Γενικό […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τον βασικό υπαίτιο του τροχαίου ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της 25χρονης φίλης του, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού.

25χρονη οδηγός: Με έκλεισε οδηγός φορτηγού κι έχασα τον έλεγχο

Ενώ ο τραγουδιστής νοσηλεύεται με κατάγματα σε χέρι και πόδι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, η 25χρονη φίλη του και οδηγός του αυτοκινήτου που ξέφυγε από την πορεία του, στο ύψος της Γλυφάδας, είπε στους αστυνομικούς ότι έχασε τον έλεγχο όταν ένας οδηγός λευκού φορτηγού προσέκρουσε στο όχημά της και την έκλεισε!

Πάτησε φρένο κι έστρεψε αριστερά

Εκείνη για να αποφύγει τα χειρότερα, πάτησε φρένο κι έστριψε το τιμόνι αριστερά με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο τραγουδιστής να φύγει ακυβέρνητο, να προσκρούσει στη νησίδα της παραλιακής λεωφόρου και στη συνέχεια αφού χτύπησε διαδοχικά σε δύο δέντρα, ανετράπη.

Και μάρτυρες μίλησαν για εμπλοκή φορτηγού

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας έχουν και μαρτυρίες που ενισχύουν αυτή την εκδοχή. Το πρόβλημα έως τώρα είναι ότι οι μάρτυρες δεν συμφωνούν με το χρώμα του φορτηγού ο οδηγός του οποίου φέρεται να εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Κάποιοι μάρτυρες μίλησαν για πράσινο φορτηγό ενώ η ίδια η οδηγός για λευκού χρώματος.

Ψάχνουν τον οδηγό μέσα από τις κάμερες της παραλιακής

Ήδη οι αστυνομικοί παίρνουν τα βίντεο από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της παραλιακής λεωφόρου από το σημείο του ατυχήματος, λίγο μετά την πλατεία της Γλυφάδας και μέχρι τον Πειραιά προκειμένου να δουν τις πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησε.

Το τροχαίο που στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό με κατάγματα σε πόδι, χέρι, λεκάνη του τραγουδιστή συνέβη στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Κατευθυνόταν από Γλυφάδα στον Πειραιά

Ο Ηλίας Βρεττός μπήκε ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη φίλη του και κατευθύνθηκαν από την Πλατεία της Γλυφάδας προς τον Πειραιά επί της παραλιακής λεωφόρου.

Έξω όμως από το ξενοδοχείο Λόντον της περιοχής η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί αυτό πάνω στη διαχωριστική νησίδα να κόψει δύο δέντρα και να ανατραπεί.

Μισή ώρα χρειάστηκαν οι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό

Οι πυροσβέστες που έφθασαν επί τόπου χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες.

Πρώτα έβγαλαν από το αυτοκίνητο την οδηγό, ελαφρά τραυματισμένη.

Στη συνέχεια τον τραγουδιστή ο οποίος πονούσε όπως είπε στους πυροσβέστες.

Μεταφέρθηκαν στο Κρατικό της Νίκαιας όπου έγιναν από τους γιατρούς και οι πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Τι είπαν οι γιατροί του Κρατικού

Έτσι λοιπόν, ο  αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση του Ηλία Βρεττού.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.

Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις