Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Enrique Iglesias στην Αθήνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Enrique Iglesias στην Αθήνα

Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Ελλάδα. Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον 42χρονο Ισπανό στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου. Με την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», ο Iglesias γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα -μεταξύ των οποίων τα  «Súbeme la Radio», […]

Ο Enrique Iglesias έρχεται στην Ελλάδα.

Το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον 42χρονο Ισπανό στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 10 Μαΐου.

Με την πρόσφατη επιτυχία του «Duele el Corazon», ο Iglesias γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο νούμερο ένα -μεταξύ των οποίων τα  «Súbeme la Radio», «Bailando» και «Hero»- ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs».

Έχει κάνει μέχρι τώρα δέκα παγκόσμιες περιοδείες, με συναρπαστικές παρουσιάσεις σε Νέα Υόρκη, στην πόλη του Μεξικού, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, το Κάιρο, την Ρίγα, το Μινσκ, το Ραμπάτ, την Κωνσταντινούπολη και το Κέιπ Τάουν, μπροστά σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια θεατές.

Έχουν πουληθεί 100 εκατομμύρια singles και άλμπουμ του παγκοσμίως. Έχει κερδίσει 197 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων βραβείων Grammy, των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, των αμερικανικών μουσικών βραβείων, της Première Juventud και των βραβείων ASCAP.

Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ο.Α.Κ.Α

10 Μαΐου 2018

Ώρα έναρξης: 21:30

Διάρκεια: 2 ώρες

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 1.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€

(Ισχύει για όλες τις ζώνες)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Arena Standing: 45.00€

Golden circle / Fan pit: 75,00€

Vip Ζώνη: 150,00€

Α Ζώνη: 65,00€

Β Ζώνη: 55,00€

Γ Ζώνη: 45,00€

Δ Ζώνη: 35,00€

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις