Αφαίρεση τριών βαθμών στη Βέροια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφαίρεση τριών βαθμών στη Βέροια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Football League αποφάσισε να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από την ομάδα της Βέροιας και πλέον η παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μοιάζει απίθανη. Η απόφαση αυτή, πάρθηκε καθώς ο σύλλογος της Ημαθίας οφείλει στον ποδοσφαιριστή Τόμας Γκονζάλεθ χρήματα τα οποία δεν του έχει πληρώσει ακόμα. Τα πράγματα, […]

17.02.2018 | 10:22

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Football League αποφάσισε να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από την ομάδα της Βέροιας και πλέον η παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μοιάζει απίθανη.

Η απόφαση αυτή, πάρθηκε καθώς ο σύλλογος της Ημαθίας οφείλει στον ποδοσφαιριστή Τόμας Γκονζάλεθ χρήματα τα οποία δεν του έχει πληρώσει ακόμα.

Τα πράγματα, πλέον, έχουν γίνει πολύ δύσκολα καθώς η Βέροια βρίσκεται στη 17η θέση, μία πάνω από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» ήταν υποχρεωμένη την Παρασκευή (16/2) να πληρώσει τον Ρομπέρτο Μπατιόν.

Εφόσον ο Αργεντινός δεν ικανοποιηθεί, τότε την Τρίτη (20/02) η λίγκα θα αφαιρέσει ακόμα τρεις βαθμούς. Στην τρίτη αφαίρεση ακολουθεί αποβολή από το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, πως η ομάδα έχει σχεδόν ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και βασανίζεται από πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, την ίδια ώρα που απομένουν ακόμα 18 αγωνιστικές!

Exit mobile version