Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνελήφθη ο νεαρός που πυροβόλησε την μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο νεαρός που πυροβόλησε την μητέρα του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ληξούρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 22χρονος αφού λογομάχησε με την 56χρονη μητέρα του στη συνέχεια την πυροβόλησε με μία κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας […]

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ληξούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 22χρονος αφού λογομάχησε με την 56χρονη μητέρα του στη συνέχεια την πυροβόλησε με μία κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης μετά το συμβάν εξαφανίστηκε ωστόσο συνελήφθη από τις Αρχές.

Άτομα από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης γυναίκας και του 22χρονου γιου της.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα ιδιαίτερο παιδί, αρκετά ευαίσθητο το οποίο κατά καιρούς αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις