Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα λάθη που κάνουν οι άντρες του Αγίου Βαλεντίνου
PLUS

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες του Αγίου Βαλεντίνου

Λάθος Νο1: Ξεχνάς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, θέλει να αισθανθεί πως αγαπιέται. Ειδικά την ημέρα των ερωτευμένων το να θυμηθεί ο καλός σου να σου πει χρόνια πολλά, είναι μεγάλης σημασίας υπόθεση. Αν ξεχάσει εντελώς τη μέρα, αναρωτιέσαι γιατί δεν αξιολόγησε πόσο σημαντικό είναι για εσένα. Πάνω από το 75% […]

Λάθος Νο1: Ξεχνάς τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, θέλει να αισθανθεί πως αγαπιέται. Ειδικά την ημέρα των ερωτευμένων το να θυμηθεί ο καλός σου να σου πει χρόνια πολλά, είναι μεγάλης σημασίας υπόθεση. Αν ξεχάσει εντελώς τη μέρα, αναρωτιέσαι γιατί δεν αξιολόγησε πόσο σημαντικό είναι για εσένα.
Πάνω από το 75% των γυναικών σε όλο τον κόσμο παραδέχεται πως ακόμα και ένα γραμματάκι με γλυκά λόγια είναι αρκετό για να δείξει ένας άντρας πως μας σκέφτηκε την ημέρα αυτή. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις λοιπόν, κάνε μια υποχώρηση για να την ικανοποιήσεις.

Λάθος Νο2: Άσε τα αρκουδάκια

Ένα κουτί σοκολατάκια, μια ανθοδέσμη ή ένα αρκουδάκι δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας. Περισσότερο από το δώρο μετράνε τα λόγια. Μπορεί να είστε ακόμα στην αρχή της σχέσης σας και το ‘σ’ αγαπώ’ να μην είναι εύκολο, όμως σίγουρα υπάρχουν πολλά όμορφα που μπορείς να της πεις.

Λάθος Νο3: Επιμένεις πως η γιορτή είναι τέχνασμα για να πλουτίζουν έμποροι

Η αντίδραση αυτή μοιάζει με μια τεράστια δικαιολογία για να αποφύγεις τη σχέση σας. Τέτοιες γιορτές αποτελούν μια ευκαιρία να κάνουμε αυτά που θα θέλαμε μέσα στη σχέση μας αλλά δυστυχώς τα αναβάλλουμε! Αφού μας δίνεται η ευκαιρία, καλό είναι να την αξιοποιήσουμε!

Κανονίστε ένα δείπνο και μιλήστε για οτιδήποτε άλλο εκτός από τις υποχρεώσεις ή τα παιδιά ή τα οικονομικά σας.

Λάθος No4: Εύχεσαι μέσω γραπτού μηνύματος

Ένας στους 5 άντρες εύχεται μέσω sms και ένας στου 10 μέσω mail. Δεν χρειάζεται ανάλυση αυτό. Η τεχνολογία έχει απομακρύνει πολύ τα ζευγάρια, οπότε για την ημέρα άσ’ την στην άκρη. Αν θέλεις σίγουρα υπάρχει μια ώρα για ένα κρασί. Αν δεν υπάρχει, δεν θέλεις.

Λάθος No5: Περιμένεις να κανονίσει εκείνη

Μόνο στις ΗΠΑ, το 64% των ανδρών δεν ασχολείται καν με το να κάνει σχέδια για την ημέρα των ερωτευμένων, όταν το 30% των γυναικών περιμένουν από τον καλό τους να ετοιμάσει τη βραδιά.

Το ότι φρόντισες να προετοιμάσεις μια όμορφη βραδιά για εσάς τους δυο, στα μάτια της είναι ένα ακόμα σημάδι πως τη νοιάζεσαι, τη θέλεις στη ζωή σου και φροντίζεις γι’ αυτό.

Δεν χρειάζεται να χαλάσετε χρήματα αν δεν σας περισσεύουν. Ακόμα και η πρωτοβουλία που θα πάρεις να μαγειρέψεις σπίτι, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις