Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έξαλλος με το δημοσίευμα ο Παπαδημούλης για το “μοίρασμα των λιμανιών με τα Σκόπια”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλος με το δημοσίευμα ο Παπαδημούλης για το “μοίρασμα των λιμανιών με τα Σκόπια”

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εξαιτίας δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως «μπορούμε να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς». Ο συντάκτης του κειμένου ισχυρίζεται ότι «ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς». Ο επικεφαλής της […]

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εξαιτίας δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως «μπορούμε να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς».

Ο συντάκτης του κειμένου ισχυρίζεται ότι «ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς».

Ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της απομαγνητοφωνημένης συνέντευξής του στα Παραπολιτικά, στις 21/1, προκειμένου να διευκρινίσει τι είχε αναφέρει.

Το tweet

«Προκλητικό, απολύτως ψευδές & συκοφαντικό δημοσίευμα για δήθεν θέση μου για Μακεδονικό. Η κατασκευή ανυπόστατων δηλώσεων & ακροδεξιών fake news από μια ιστοσελίδα, είναι ενέργεια προφανώς δόλια & εσκεμμένη. Διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών», έγραψε στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.

Παράλληλα, η ανάρτησή του συνοδεύεται με link που οδηγεί στο πλήρες κείμενο της συνέντευξης.

Ποια ήταν η επίμαχη απάντηση

Όσον αφορά την πραγματική απάντηση που έδωσε ο κ. Παπαδημούλης για το συγκεκριμένο ζήτημα των λιμανιών, αυτή ανέφερε τα εξής:

«Τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης είναι δικά μας λιμάνια, ελληνικά, αλλά μπορούν να γίνουν λιμάνια μέσα από τα οποία θα διακινούνται προϊόντα όλων των βαλκανικών χωρών. Η Εγνατία είναι ένας ελληνικός δρόμος, αλλά μπορεί να γίνει δρόμος μέσα από τον οποίο να διακινούνται προϊόντα όλων των βαλκανικών οικονομιών. Ο ΤΑΡ είναι ένας αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος θα περάσει κατά κύριο λόγο από την Ελλάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις