Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η “είσοδος” του Ντάνου στο Τατουάζ- Ουρές για ένα αυτόγραφο (pics-vid)
LIFESTYLE

Η “είσοδος” του Ντάνου στο Τατουάζ- Ουρές για ένα αυτόγραφο (pics-vid)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο «Στέφανος Λαμπίρης», τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη σειρά του Alpha «Τατουάζ». Με μια φωτογραφία από τα Μετέωρα, ο νικητής του πρώτου Survivor  ενημέρωσε μάλιστα τους θαυμαστές του ότι τα γυρίσματα στα Μετέωρα ολοκληρώθηκαν και η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα. «Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα στα Μετέωρα και επιστρέφουμε […]

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο «Στέφανος Λαμπίρης», τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη σειρά του Alpha «Τατουάζ».

Με μια φωτογραφία από τα Μετέωρα, ο νικητής του πρώτου Survivor  ενημέρωσε μάλιστα τους θαυμαστές του ότι τα γυρίσματα στα Μετέωρα ολοκληρώθηκαν και η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα.

«Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα στα Μετέωρα και επιστρέφουμε Αθήνα. Υπέροχη ομάδα, απίθανο μέρος, εντατικό πρόγραμμα και το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι καταπληκτικό. Σήμερα πρεμιέρα και για τον Στέφανο», γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το οποίο δημοσίευσε και φωτογραφίες του Ντάνου στην Καλαμπάκα, οι ουρές για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο με τον Ντάνο είναι ατελείωτες.

Άλλη σκηνή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις