Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο χορός της κοιλιάς που προκάλεσε τη σύλληψη της καλλονής Ρωσίδας (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο χορός της κοιλιάς που προκάλεσε τη σύλληψη της καλλονής Ρωσίδας (vid)

Η Γιεκατερίνα Αντρέεβα, από τη Ρωσία ζει και εργάζεται στην Αίγυπτο. Το λίκνισμα της στον χορό της κοιλιάς κάθε βράδυ στο κλαμπ στην Γκίζα, προκαλεί ουρές πελατών. Η φήμη της 31 ετών κοπέλας, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι Αιγυπτιακές αρχές έστειλαν κάποιους άνδρες της ασφάλειας να διαπιστώσουν εάν ο χορός της κολάζει τόσο, όσο ακουγόταν. […]

Η Γιεκατερίνα Αντρέεβα, από τη Ρωσία ζει και εργάζεται στην Αίγυπτο. Το λίκνισμα της στον χορό της κοιλιάς κάθε βράδυ στο κλαμπ στην Γκίζα, προκαλεί ουρές πελατών.

Η φήμη της 31 ετών κοπέλας, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι Αιγυπτιακές αρχές έστειλαν κάποιους άνδρες της ασφάλειας να διαπιστώσουν εάν ο χορός της κολάζει τόσο, όσο ακουγόταν.

Οι αρχές δυσαρεστήθηκαν από την ηθική των κινήσεων της και την συνέλαβαν. Συγκεκριμένα μια κίνηση που έκανε στο τέλος του χορούς της όπου γύρισε το κορμί της προφίλ στο κοινό και τεντώθηκε γεμάτη χάρη, θεωρήθηκε ακόμη και από τον εισαγγελέα, ανήθικη.

Ο Φατίχ Φαντ, ο εισαγγελέας, είπε μάλιστα πως: «Οι κανόνες για την χορευτική παράδοση υποχρεώνουν τον καλλιτέχνη να φορέσει εσώρουχα, όχι οποιουδήποτε χρώματος αλλά μόνον μπεζ. Η συγκεκριμένη κυρία με την τελευταία της κίνηση αποκάλυψε πως όχι μόνο μπεζ εσώρουχα δεν είχε, αλλά δεν φορούσε καν εσώρουχα».

Η Γιεκατερίνα τελικά πλήρωσε πρόστιμο περίπου 190ευρώ (5.000 Αιγυπτιακές λίρες) και αφέθηκε ελεύθερη. Τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στον σύζυγο της στη Μόσχα όπου και οι δυο διατηρούν σχολή χορού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις