Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι νεκροθάφτες έκοψαν την πίτα- “Καλές δουλειές”, ευχήθηκε ο ιερέας (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι νεκροθάφτες έκοψαν την πίτα- “Καλές δουλειές”, ευχήθηκε ο ιερέας (pics-vid)

Η Ένωση Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου έκοψε, το απόγευμα της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ναύπλιο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας. Στην εκδήλωση που φέτος έγινε στο Ναύπλιο, παρευρέθηκε και ο Ιατροδικαστής Νικόλαος Κοτακίδης. Για το παρεξηγημένο αυτό επάγγελμα μίλησε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Ραφαήλ […]

Η Ένωση Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου έκοψε, το απόγευμα της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ναύπλιο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας.

Στην εκδήλωση που φέτος έγινε στο Ναύπλιο, παρευρέθηκε και ο Ιατροδικαστής Νικόλαος Κοτακίδης.

Για το παρεξηγημένο αυτό επάγγελμα μίλησε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Ραφαήλ Μπαρού. Ο κ. Μπαρού χαρακτήρισε τους εργαζόμενους στα γραφεία κηδειών ως “courier του θεού”.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και εκπρόσωπος στην Αργολίδα Αλέξανδρος Χρυσικός αλλά και μέλη της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου αναφέρθηκαν στα προβλήματα του κλάδου, όπως η έλλειψη ψυκτικών θαλάμων αλλά και θέσεων στα νεκροταφεία.

Μίλησαν επίσης και για τον ανταγωνισμό που έχουν οι επαγγελματίες του κλάδου μεταξύ τους και την προσοχή που πρέπει να δείχνουν για την υγιεινή των ιδίων αλλά και των εργαζομένων τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις