Μύδροι από Κοκαλίτσα κατά των Μαχητών: Τα πράγματα ξεκίνησαν πριν ακόμα μπούμε στο παιχνίδι (vid)

LIFESTYLE

Μύδροι από Κοκαλίτσα κατά των Μαχητών: Τα πράγματα ξεκίνησαν πριν ακόμα μπούμε στο παιχνίδι (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor ήταν  καλεσμένη η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σκληρή δήλωση του Νίκου Θωμά κατά την ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι η Αγγελική Κοκαλίτσα είχε χρησιμοποιήσει την διάσημη φράση του Μοχάμεντ Άλι, «Πετάω σαν πεταλούδα, τσιμπάω σαν μέλισσα» για τη συμμετοχή […]

06.02.2018 | 11:33

Στην εκπομπή ΕΔΩ Survivor ήταν  καλεσμένη η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Μαχητών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σκληρή δήλωση του Νίκου Θωμά κατά την ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι η Αγγελική Κοκαλίτσα είχε χρησιμοποιήσει την διάσημη φράση του Μοχάμεντ Άλι, «Πετάω σαν πεταλούδα, τσιμπάω σαν μέλισσα» για τη συμμετοχή της στο Survivor. Με αφορμή αυτή την φράση της, ο κινηματογραφιστής δήλωσε στην κάμερα την ώρα που ψήφιζε την kick boxer προς αποχώρηση ότι περίμενε πολλά παραπάνω από εκείνην αγωνιστικά. «Βαρύ… Περίμενα πολλά παραπάνω. Συγγνώμη», είχε πει χαρακτηριστικά λίγο πριν ρίξει την ψήφο του.

«Είδα το βίντεο της αποχώρησής μου. Ήταν πολύ ειρωνικός ο Νίκος Θωμάς. Θεώρησα ότι ήταν διπροσωπία αυτό που έκανε. Δεν μου άρεσε. Αυτό γιατί δεν μου το έλεγε μπροστά μου; Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό στο συμβούλιο…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης εξαπέλυσε μύδρους κατά των συμπαικτών της

«Τα πράγματα ξεκίνησαν πριν ακόμα μπούμε στο παιχνίδι. Στα κάστινγκ, αλλά και στο ξενοδοχείο, στον Άγιο Δομίνικο, που μείναμε δύο μέρες, παρατήρησα μια αρνητική στάση και έναν ανταγωνισμό από το γυναικείο φύλο, που δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Δυστυχώς, από την πλειοψηφία! Εκτός από μία κοπέλα που κρατούσε πιο ουδέτερη στάση μέσα στο παιχνίδι.

Ταυτόχρονα άκουσα σεξιστικά σχόλια από συμπαίκτριες και μέσα σε αυτά μπήκαν και κάποιοι συμπαίκτες σε αυτή τη συζήτηση, όπου δεν αισθάνθηκα όμορφα. Σεξιστικά σχόλια, για την εμφάνισή μου, για τις δυνατότητές μου, για το ότι ήμουν πολύ αδύνατη για το άθλημα που έκανα. Δεν ήταν καθόλου ωραία τα σχόλια που άκουσα.

Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο και ειδικά όταν συζητήθηκε η διαφήμιση που είχα πριν μπω στο παιχνίδι, την οποία κάποιοι θεώρησαν σαν προβάδισμα. Διαφήμιση εννοώ το promo που είχε γίνει και γενικά στα sites έπαιξε πολύ.

Δυστυχώς κάποια τα άκουσα στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, εκεί κάναμε την αλλαγή για να πάμε στον Άγιο Δομίνικο. Και επίσης άκουσα και το σχόλιο παίκτριας που είπε “σταματήστε πια να την σχολιάζετε. Έλεος, μην την κράζετε άλλο”.

Με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ το ότι μπορεί να ήμουν πέντε ώρες μόνη μου και να μην είχε έρθει κανένας να ρωτήσει αν είμαι καλά, να πει μια καλημέρα. Και μόλις ερχόταν η κάμερα ξεκινούσαν το τροπάριο “γιατί Αγγελική είσαι μόνη σου;”. Εγώ αυτό το θεώρησα διπροσωπία και εκεί άρχισε να βγαίνει η αντίδρασή μου».

Exit mobile version