Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους Μυστακίδης, Κάτσε

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους Μυστακίδης, Κάτσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι οι Γιάννης Μυστακίδης, Έργκους Κάτσε. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων» συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του σημερινού (3/02) εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και δεν αποκλείεται να έχουν χρόνο συμμετοχής, παρότι έχουν κάνει μόλις δύο προπονήσεις στο «τριφύλλι». Ο […]

03.02.2018 | 09:22

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι οι Γιάννης ΜυστακίδηςΈργκους Κάτσε.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων» συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του σημερινού (3/02) εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και δεν αποκλείεται να έχουν χρόνο συμμετοχής, παρότι έχουν κάνει μόλις δύο προπονήσεις στο «τριφύλλι».

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Φάνη Τζανδάρη (εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό), ενώ κανονικά συμμετέχει και ο Όμρι Άλτμαν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουνιέ, Μολίνς, Λουτσιάνο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Οι παίκτες που επελέγησαν για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες είναι οι:

Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

Exit mobile version