Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σημερινό πρωτοσέλιδο δείχνει δημοψήφισμα για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημερινό πρωτοσέλιδο δείχνει δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Έναν ιδιαίτερο τόνο για το Σκοπιανό και την διαπραγμάτευση δίνει σήμερα το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» εν όψει και του συλλαλητηρίου. Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πρωτοσέλιδο δημοψηφισματικού χαρακτήρα εν μέσω των διαπραγματεύσεων για την ονοματολογία των Σκοπίων. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι χωρισμένο, σε «Ναι» και «Όχι». Γράφει η Αυγή:  ΝΑΙ Στο εθνικό συμφέρον […]

Έναν ιδιαίτερο τόνο για το Σκοπιανό και την διαπραγμάτευση δίνει σήμερα το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» εν όψει και του συλλαλητηρίου.

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πρωτοσέλιδο δημοψηφισματικού χαρακτήρα εν μέσω των διαπραγματεύσεων για την ονοματολογία των Σκοπίων.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι χωρισμένο, σε «Ναι» και «Όχι».

Γράφει η Αυγή: 

ΝΑΙ

  • Στο εθνικό συμφέρον και τη δημοκρατία
  • Στην εθνική γραμμή και την ευθύνη
  • Στον πατριωτισμό και τη συνεννόηση

ΟΧΙ

  • Στην πατριδοκαπηλία και τη μικροπολιτική,
  • Στον εθνικισμό, την υπευκφυγή και την ανευθυνότητα
  • Στην Ακροδεξιά και τον φασισμό

 

Ο Πάνος Καμμένος είχε ταχθεί υπέρ ενός δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας λέγοντας ότι πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν, ενώ και ο Ζόραν Ζάεφ δήλωσε ότι η στάση του κόμματός του είναι ότι πρέπει τελικά να διεξαχθεί δημοψήφισμα, παρά τις ενστάσεις του κυβερνητικού εταίρου του DUI Αλί Αχμέτι.

«Δεν θεωρώ αυτό το θέμα ως εμπόδιο. Το θεωρώ ως μια πρόσθετη εγγύηση για την Ελλάδα ότι η λύση θα είναι μόνιμη και θα παραμείνει έτσι μια για πάντα. Δεν είναι κάτι τόσο τρομακτικό ή τραγικό ή αδύνατο επειδή τα δημοψηφίσματα διεξάγονται σύμφωνα με το νόμο και με ταχεία διαδικασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις