Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έστειλε πυροκροτητές στην κουμπάρα της γιατί της χρωστούσε λεφτά
ΕΛΛΑΔΑ

Έστειλε πυροκροτητές στην κουμπάρα της γιατί της χρωστούσε λεφτά

Μια 45χρονη εκβίαζε την ίδια της την κουμπάρα στον Βόλο επειδή της χρώσταγε 15.000 ευρώ, φθάνοντας στο σημείο να της στείλει ακόμη και πυροκροτητές. H 45χρονη εκβίαζε την συνομήλικη κουμπάρα της, με απειλητικά τηλεφωνήματα και SMS αρχικά για δήθεν χρήματα που έδωσε το 2003 για έργο που τελικά δεν έγινε. Το αποκορύφωμα ήταν να αφήσει […]

Μια 45χρονη εκβίαζε την ίδια της την κουμπάρα στον Βόλο επειδή της χρώσταγε 15.000 ευρώ, φθάνοντας στο σημείο να της στείλει ακόμη και πυροκροτητές.

H 45χρονη εκβίαζε την συνομήλικη κουμπάρα της, με απειλητικά τηλεφωνήματα και SMS αρχικά για δήθεν χρήματα που έδωσε το 2003 για έργο που τελικά δεν έγινε. Το αποκορύφωμα ήταν να αφήσει φακέλους που περιείχαν ηλεκτρικούς πυροκροτητές, τόσο στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η κουμπάρα της στο Βόλο, όσο και στο γραφείο της δικηγόρου της.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, η 45χρονη ζητούσε από την κουμπάρα της το ποσό των 15.000 €, που φέρεται να είχε δώσει το 2003 στον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της, για έργο που δεν έγινε.

Η ίδια είχε αρχίσει μάλιστα να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα τις αρχές, ενώ στη συνέχεια «επιστράτευσε» και έναν άγνωστο άνδρα, για να απειλήσει την κουμπάρα της.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου η 45χρονη καταστηματάρχης βρήκε σε κίτρινο φάκελο, έξω από το κατάστημά της έναν ηλεκτρικό πυροκροτητή, ενώ το ίδιο βρέθηκε και στη θυρίδα της δικηγόρου της το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Αμέσως η καταστηματάρχης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που μετά από έρευνα εντόπισε την 45χρονη Αθηναία, η οποία συνελήφθη με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τους δύο πυροκροτητές που θα σταλούν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν έγινε γνωστό αν περιείχαν ή όχι εκρηκτική ύλη.

Την Τετάρτη,  η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, με τις κατηγορίες της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών και αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, μέχρι να γίνει η δίκη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις